Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر دژاکام، کارگردان و مدرس تئاتر درباره فشارهایی که بر فرهنگ و هنر وارد است و توصیه به رییس جمهور آینده برای برطرف کردن بعضی از موانع به ایسکانیوز، گفت: مجموعا زمانی که به حوزه نشر، سینما، تئاتر، نقاشی و موسیقی نگاه می کنیم به این نتیجه می رسیم که در فرهنگ و هنر به ویژه در حوزه موسیقی و سینما فشارهایی وجود دارد به هر حال نظری که قانون می شود آن نظر را همه باید بپذیرنر و نمی شود عده ای آن نظر را نپذیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: قانونی را که شورای نگهبان تایید کرده است مجلس تایید کرده مراکز قانون گذاری دیگر هم تایید کره است و در بین نظراتی که مراجع دارند یکی از آنها قانون شده است نمی دانم چقدر حرف من درست است به هرحال قوانین ما غیر اسلامی که نمی توانند باشند چون شورای نگهبان آنها را تایید کرده است اگر این قوانین تایید و تصویب شده اند به آنها گردن بگذاریم نمی توانیم بگوییم این بخش از قانون را نداریم پس فیلمی را از پرده پایین بکشیم. بگوییم این بخش از قانون را قبول نداریم پس کنسرت موسیقی را لغو کنیم.

دژاکام تاکید کرد: در عرصه نظر همه چیز می تواند آزاد باشد اما در زمینه عمل باید به قانون توجه کنیم اگر همه آزاد باشند چه اتفاقی می افتاد همه چیز نابه سامان خواهد بود لذا هنرمندان مشکلات دولت را درک می کنند اما نمی پذیرند زیرا درک کردن با پذیرفتن دو نکته جدا از هم است. زیرا هنرمند می خواهد که آزادی اندیشه و تفکر و کار وجود داشته باشد وقتی آزادی وجود داشته باشد شکوفایی شکل می گیرد.

او درباره فعالیت تئاترهای خصوصی در سال های اخیر، گفت: این دوره چهار ساله حرکت های بسیار مثبتی در این زمینه انجام شده است همین گشایشی که در زمینه تئاتر انجام شده است در عرصه سخت افزار باز شدن تئاترهای خصوصی کمک بسیار زیادی کرده است اما از آن طرف اگر تئاتر خصوصی فقط به فکر درآمدزایی باشد حتما به عرصه فرهنگ لطمه خواهد خورد.

این استاد دانشگاه درباره اشتغال زایی تماشاخانه های خصوصی، اظهار کرد: از سال 1357 با تئاتر انقلاب همراه بودم و تا ده سال گذشته سرا تاسر ایران به شکل های مختلف در قالب تئاتر حضور داشتم اما واقعا در این دو سال که تماشاخانه های خصوصی افتتاح شده است واقعا کمک کننده بوده است نیروهای جوان را جذب کرده است وجوانان به جایکارهای ناهنجار یک فعالیت هنجار هنری را دارند. اما توصیه ام به دولت آینده این است که از این به بعد تئاتر خصوصی بودجه هم داشته باشد و به آن توجه بیشتری شود.

خبرنگار: رضایی/ انتشار: سلیمی

٥٠١٥٠٠

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۲۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • گام عملی برای جهش تولید
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • اگر ساخت و ساز حریم تئاتر شهر خوابید به من خبر دهید!
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه