Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگری همچنان یکی از وسوسه انگیز ترین حرفه های هنری است اما مسیر ورود به این رویا برای همگان به اندازه ی مساوی وجود ندارد و در این مسیر استعداد های بسیاری که از مرکز تولیدات با فاصله زیست می کنند نادیده از ریل رسیدن به آرزو دور می شوند . تعداد زیادی از هنرمندان که در شهرستان ها درحال فعالیت هنری هستند از دیده نشدن کارشان گلایه مند هستند و درخواست دارند امکاناتی برایشان فراهم شودتا کارهایشان دیده شود وآنها هم در مسیر پیشرفت و دیده شدن قدم بر دارند اتفاقی که اصولا رخ نمی دهد مگر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به همین بهانه با امیر دژاکام بازیگر کارگردان و استاد دانشگاه گفت و گویی کرده ایم که در ذیل می خوانید.

امیر دژاکام بازیگر کارگردان و مدرس سینما و تلویزیون که در کارنامه هنری اش فیلم هایی چون "هیس دخترها فریاد نمی زنند"، "آزاد به قید شرط" و... را دارد در ابتدا درباره استعدادیابی در شهرستان ها به خبرنگار سرویس فرهنگ وهنر برنا گفت: استعداد داشتن  یعنی توانایی، تلاش و کوشش و پشتکار. خدا می فرماید آماده شدن و مهیا شدن و ساختن، پس اگر این فعالان عرصه هنر آماده ساختن هستند و شب و روز کار می کنند تلاش و کوشش می کند و در مقام شو و شود هستند حتما موفق خواهند شد. به طور مثال وقتی می گوید امروز 7 صبح کاری را انجام می دهم آن را سر ساعت انجام دهد. اما اگر فقط حرف بزنند و غصه بخورند و دم از نداری بزنند امتیازی محسوب نمیشود . من بچه ای هستم که در فقیر ترین محله ایران رشد کردم و بزرگ شدم و در همان کوچه پس کوچه هایی که اگر آن ها را شرح دهم هیچ کس باور نمی کند از آنجا وارد دانشگاه تهران شدم و اکنون استاد دانشگاه هستم. من همشهری آن ها هستم و متعلق به فقیر ترین محله های این کشورم لذا به تلاش آن ها برمی گردد و البته آنچه که به گوش مسئولین نمیرود در حال حاضر حرف است و اکثر مدیرهای نمایشی با تئاتر و سینما آشنایی ندارند و چون احتمالا دانش سیاسی دارند فکر می کنند همه چیز را بلد هستند. 

دژاکام در خصوص اینکه بازیگران و عوامل فعال در عرصه نمایش در شهرستان نسبت به پایتخت نشین ها شانس کمتری برای دیده شدن دارند گفت: من با این حرف موافق نیستم. داریوش و انوشیروان ارجمند اهل کجا هستند؟ 99 درصد هنرپیشه های ما شهرستانی هستند. من استاد دانشگاه هستم و بازیگری تدریس می کنم و بالغ بر 90 درصد از آن ها بچه های شهرستان هستند.

او دادامه داد: حدود 25 سال است که کنکور لیسانس و فوق لیسانس می گیرم و بالغ بر 90 درصد بچه های موفق شهرستانی اند. سوال شما باید اصلاح شود و باید گفته شود که اگر بچه های تهران بخواهند موفق شوند راه کار چیست؟ گفته ی من بر اساس آمار است هر چه بازیگر در تئاتر است از بچه های شمال و اصفهان و کرمان و شیراز و اراک و کردستان هستند و میتوانم تک به تک نام ببرم از کارگردانان جدیدی که در دانشگاه درس خواندند و کارگردان شدند. بچه های تهران هم در حال کار کردن هستند ولی بچه های شهرستان اکثرا وارد دانشگاه می شوند و موفق عمل می کنند و کسانی که فکر می کنند دسترسی به امکانات ندارند، کارهای خود را در فضای مجازی مانند اینستاگرام به اشتراک بگذارند.

این مدرس دانشگاه درخصوص برنامه ریزی برای استعداد یابی در شهرستان ها اظهار داشت: اول از همه باید به دنبال کسانی که پرتلاش و کوشش اند در شهرستان ها باشیم بهطور مثال می توان مسابقه سراسری برگزار کرد و آن ها هم کار های خود را ارائه کنند، می تواند در صفحات مجازی کار خود را به اشتراک بگذارد مانند انواع و اقسام مسابقات جهانی که برگزار می شود، در ایران هم باید همین اتفاق بیفتد تا بازیگران مستعد و حتی خواننده ها و موزیسین ها و اکروبات ها را پیدا کنند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فضای مجازی استعداد یابی مدرس دانشگاه امیر دژاکام کارگردان سینما و تلویزیون فعالان عرصه هنر و فرهنگ تدریس بازیگری شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۲۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب در جنوب این استان امدادرسانی شدند.

سید محمد مهدی سجادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: حضور چشمگیر نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر نقش برجسته‌ای در کاهش آلام و مشکلات مردم صبور جنوب سیستان و بلوچستان ایفا کرده است.

وی بیان کرد: از ۲۸ فروردین ماه تاکنون ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند که بیشترین امدادرسانی در شهرستان کنارک انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در این بین نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر بار دیگر در کنار مردم سیل‌زده حضور یافتند و به ۵۷ هزار و ۱۰۱ نفر متأثر امدادرسانی کردند و برای ۳۸ هزار و ۳۴ نفر اسکان اضطراری انجام گرفت.

وی تصریح کرد: پنج هزار و ۷۳۳ کیلوگرم نایلون، چهار هزار و ۷۵۷ تخته موکت و ۱۰ هزار و ۶۸۷ بسته غذایی و دیگر اقلام زیستی توسط ۲ بالگرد هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

سجادی بیان کرد: ۱۱۱تیم عملیاتی متشکل ۵۲۴ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

وی از هموطنان خواست، از تردد و توقف در مسیرها، جاده‌ها و بستر رودخانه‌ ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • تشویق ایستاده فعالان فلسطینی جهانی به احترام مقاومت دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، ییل و... (فیلم)